Werken bij Gr8 Nederland

KOM BIJ ONS TEAM

Gr8 to see you here!

Gr8 is opgericht door Bas en Bob van den Nieuwenhuyzen en Martien Heinrichs. Zij volgden hun hart en grepen hun kans om de franchise van Burger King, de licentie van Starbucks en meerdere hotels te verwerven.

Als kleine kinderen groeiden zij (letterlijk) op in de keuken van de familiehotels. Wat vroeger hun speelplaats was, veranderde in een bron van opleiding, ervaring en inkomen. Als deel van de Van der Valk familie bood het hun de gelegenheid om te ervaren wat het betekent om gastvrij te zijn. De kleinkinderen van Gerrit van der Valk, hebben alle drie hun eigen hotels in Nederland, Duitsland en Curaçao. Met deze combinatie van familie-erfgoed, moderne inzichten en de huidige digitale ontwikkelingen, breiden zij hun bedrijf en diensten steeds verder uit.

Onze Gr8 Hotels bieden moderne comfortabele 3-sterren faciliteiten met ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs op goed bereikbare plaatsen door heel Nederland. Hierbij zorgen onze collega’s voor een ultieme gasttevredenheid. Ontbijt is altijd inclusief en wordt gefaciliteerd door het vernieuwde La Place. Werken bij Gr8 Hotels  KLIK HIER


In onze Gr8 Burger King restaurants werken bevlogen en goed opgeleide medewerkers. Zij zorgen voor een uitstekende bediening en tevredenheid van onze klanten volgens de Burger King franchise formule. Werken bij Gr8 Burger King KLIK HIER

Daarnaast werken in onze Gr8 Starbucksvestigingen kundige en gepassioneerde barista’s om volgens de Starbucks franchise onze klanten te bedienen. Werken bij Gr8 Starbucks  KLIK HIER

Gr8 Nederland is een ambitieuze organisatie. De komende jaren worden onze bedrijfsactiviteiten door heel Nederland uitgebreid. Dit gebeurd door overnames van bestaande ondernemingen alsook het openen van nieuwe locaties.

Bij de verschillende bedrijven van Gr8 Nederland werken in totaal zo’n 425 medewerkers, waarvan ongeveer 25 op het hoofdkantoor in Oosterhout. Het nieuwe moderne, informele en warm ingerichte hoofdkantoor draagt bij aan een prettige en veilige werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en met plezier hun werkzaamheden uitvoeren.

Net als de inrichting is de werksfeer bij Gr8 Nederland informeel. Binnen onze organisatie zorgen we dat iedereen zijn verantwoordelijkheden weet en kan nemen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor initiatief en vinden we het belangrijk dat onze medewerkers over de juiste informatie beschikken om zelfstandig beslissingen te nemen. De communicatielijnen zijn kort en de sfeer is gemoedelijk.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Oosterhout(Noord-Brabant) en gelegen aan de A27. Het is dus prima te bereiken met de auto, alsook met het openbaarvervoer.

Kortom, a Gr8 place to work!