Werken bij Gr8

KOM JE BIJ ONS TEAM?

Gr8 to see you here!

OPEN TO HIRE - GR8 JOBS
Wat leuk dat we je hier mogen ontvangen en onze Gr8 vacatures met je kunnen delen. Kijk hieronder voor een totaaloverzicht of ga direct naar de Gr8 Job van je voorkeur.

Weet je nog niet precies wat voor baan je zoekt of staat je Gr8 vacature er niet bij, stuur dan een contactverzoek naar HRM@gr8nederland.nl. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of Whatsapp je liever, dit kan naar 088-4540620 of 06-12506038.

Sneak Peak werken bij het team van -> Gr8 Burger King --> Gr8 Starbucks --> Gr8 La Place --> Gr8 Hotels

Meer over ons
Gr8 Nederland is een ambitieuze organisatie. De komende jaren worden onze bedrijfsactiviteiten door heel Nederland uitgebreid. Dit gebeurt door overnames van bestaande ondernemingen alsook het openen van nieuwe locaties.
Bij de verschillende bedrijven van Gr8 werken in totaal zo’n 425 medewerkers, waarvan ongeveer 25 op het hoofdkantoor in Oosterhout. Het moderne, informele en warm ingerichte hoofdkantoor draagt bij aan een prettige en veilige werkomgeving waarin medewerkers zich thuis voelen en met plezier hun werkzaamheden uitvoeren.

Als Gr8 collega ben je bereid om samen de beste resultaten te halen. Je krijgt vertrouwen en coaching om zelfstandig je werkzaamheden goed, maar ook zo leuk mogelijk, uit te voeren. We zijn er van overtuigd dat we samen als Gr8 Team het beste resultaat kunnen behalen!

A Gr8 team to join!